
Kolla in våra menyer

Lunch

Middag

Take away
Om koreansk mat
Koreansk mat erbjuder en bred palett av smaker. Smaksättningen görs främst i kombinationer av dessa ingredienser: sesamolja, soja, vitlök, gochugaru (chilipulver), gochujang (chilipasta) samt ingefära och passar såväl barn som vuxna i alla åldrar.
Maten är till för att delas och vanligtvis finns flera banchan (sidorätter) på bordet tillsammans med några större huvudrätter. Maten är naturligt fri från laktos och gluten och med de goda mjölksyrebakterierna från Kimchi gör koreansk mat under för magen.
Kimchi
Kimchi är ett samlingsnamn för tillagningsmetoden för saltade, inlagda och fermenterade rätter. Den vanligaste kimchin görs på kinakål och i våran kimchi använder vi en egen marinad av bland annat vitlök, ingefära, gochugaru (chilipulver), socker och fisksås.
När kimchin börjar bli syrlig finns mängder av andra rätter som man kan laga, tex: kimchigryta, dumplings, eller i fried rice.